3 idéer för en kommande köksrenovering

3 idéer för en kommande köksrenovering

 

Börjar det bli dags att renovera köket? Vad spännande! Det är alltid roligt att renovera där hemma, speciellt i rum som kök eller vardagsrum där man oftast spenderar mycket tid tillsammans med familj och vänner. Det är så spännande att gå på jakt efter köksluckor och inredning till sitt nya kök. Husets sociala utrymmen behöver se bra ut och ha både mysfaktor och luft för att optimera umgänget med alla man känner. Vi har tagit fram tre idéer för vad man kan tänka på om det börjar närma sig en köksrenovering! Läs vidare för att ta del av dem.

 

  1. Tänk på det sociala

    När man renoverar i köket är det viktigt att försöka bibehålla så mycket luft som möjligt i rummet. Man behöver kunna ha plats att stå, gå, äta och mingla, även om man bor i en mindre bostad med ett litet kök. Försök att optimera utrymmet så mycket som möjligt och ta tillvara på all luft och rymd som rummet har att erbjuda. Även måttbeställda bänkskivor höjer intrycket enormt i ett kök.

 

  1. Inred med jordnära toner

 

När man inreder ett nytt kök är det en bra idé att använda sig av jordnära toner som håller sig trendiga under många år framöver. Försök att gå efter beigea, vita, gråa, bruna eller mörkt gröna eller blåa toner. De är trendiga nu, och kommer att fortsätta att hålla sig trendiga i många, många år framöver.

 

  1. Samma tema som övriga huset

 

När man renoverar i hemmet är det lätt att hamna på sidospår. Men det är viktigt att försöka hålla sig till samma känsla och tema i hela huset. Om man bor i ett ljust hus med jordnära färg- och materialval är det smart att tänka likadant i köket. vårt förslag är alltså att byta köksluckor och skåp som matchar den övriga stilen i huset, helt enkelt.