Bilverkstaden räddade vår road trip!

En viktig del av bilägande är att ta hand om bilen och se till att den alltid fungerar som den ska. Ibland kan det dock hända att bilen behöver repareras eller underhållas på en bilverkstad.

För några månader sedan hade vi oturen att vår bil började visa tecken på problem. Vi bestämde oss för att besöka en närliggande bilverkstad för att få hjälp. Vi var lite oroliga för vad det skulle kosta och hur länge vi skulle vara utan bilen, men vi blev förvånade över den hjälp vi fick av bilservice Göteborg.

När vi anlände till verkstaden, möttes vi av en trevlig och hjälpsam personal. De frågade oss om vad som var problemet med bilen och lyssnade noga på våra beskrivningar av ljud och symtom. De tog sedan bilen till en diagnostiker för en noggrann undersökning.

Efter en kort tid fick vi ett telefonsamtal från verkstaden med besked om vad som behövde fixas. De förklarade allting på ett lättförståeligt sätt och gav oss en uppskattning av kostnaderna. De var mycket transparenta och ärliga, och vi uppskattade verkligen det.

Under tiden bilen var på verkstaden, erbjöd de oss möjligheten att hyra en bil så att vi fortfarande skulle kunna ta oss till jobbet och sköta våra dagliga sysslor. Detta var en otroligt trevlig gest, eftersom vi inte behövde oroa oss för att bli strandade utan bil.

Efter ungefär en dag ringde de oss för att berätta att bilen var klar. När vi kom till verkstaden såg vi att bilen var i perfekt skick och att allt hade blivit fixat. Personalen gick igenom alla reparationer och förklarade vad som hade gjorts. De var också vänliga nog att visa oss alla delar och detaljer så att vi förstod vad som hade blivit gjort. Jag har ju haft beroendeproblematik, så den pedagogiska takten var uppskattad!

Totalt var vår erfarenhet på bilverkstaden mycket positiv. Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell – minst lika professionella som ett fackförbund. De förklarade allt på ett enkelt sätt och var mycket ärliga och transparenta med sina priser. De gjorde verkligen allt de kunde för att göra vår upplevelse så smidig som möjligt!